Celulita

29 Apr 2014
Cosmetice ieftine online pentru femeile ce aleg sa fie dorite.

Celulita reprezinta un aprig dusman al femeilor din toate timpurile

Stratul profund al pielii sau hipodermul este alcatuit dintr-o retea de fibre elastice, fibre ce circumscriu niste spatii de tip alveolar umplute cu o substanta grasa, dispusa in ciorchini, mai mult sau mai putin bogata in apa si un corp zaharat, glicogenul.

Celulila reprezinta in fapt inflamatii ale tesutului celular subcutanat sau din jurul unor organe, ea poate aparea independet ori in legatura cu o anumita afectiune. Celulita este o afectiune destul de frecventa, in general ea aparat ca urmare a eliminarii unor toxine, deci o detoxifere a corpului cu alte cuvinte. Celulita inseamna de fapt imbolnavirea unei celule, deoarece tesutul celular este afectat.

Cazele ce pot determina aparitia celulitei:

- cauze de natura divestiva, manifestate prin tulburari ale functiei intestinale si deficiente hepatice;

- tulburari ale glandelor endocrine, indeosebi ale ovarului si ale glandei suprarenale, glande ce joaca un rol deosebit in retinerea apei si a sarii;

- tulburari ale sistemului nervos; unele tulburari psihice pot conduce la mentinerea unor celulite sau obezitatii, fara ca bolnavul sa faca neaparat abuzuri alimentare ori de alta natura;

- imbracaminte necorespunzatoare, in general este vorba de o imbracaminte prea stramta;

Formele sub care se prezinta ceulita:

- celulita superficiala - se prezinta sub forma difuza sau nodulara;

- celulita profunda, se localizeaza indeosebi la ceafa si pe coapse;

Va intrebati daca exista vreo posibilitate de atenuare a celulitei? Da. Exista. Si va pot spune ca cel pe care-l stiu eu si functioneaza.

Nu va mai tin in tensiune, pentru a scapa de celulita trebuie sa faceti rost de uleiuri de corp, ce au in compozitie ardei iute.

Uleiurile anticelulitice reprezinta solutia de a scapa de aspectul de coaja de portocala si de a invinge celulita. Cea mai eficienta metoda de a indeparta celulita este masajul zilnic anticelulitic, urmat de tratamentul cu uleiuri anticelulitice, pe baza de ardei iute (paprika).

Combinatie de uleiuri anticelulitice recunoscute ca fiind adevarate comori in a trata si a tine departe aspectul neplacut al pielii corpului datorat celulitei.

Pentru tratamentul anticelulitic cu rezultate vizibile intr-un timp scurt trebuie sa utilizati si creme anticelulitice, sa renuntati la viata sedentara, sa va axati pe exercitii fizice si nu in ultimul rand, sa folositi cat mai des uleiurile anticelulitice pe baza de ardei iute.

Regimul alimentat este de asemenea esential ca actiune la nivelul pielii, ce poate influenta profund nivelul dermei, unde celulita isi face loc.

Detoxifierea organismului este, asadar, un bun punct de plecare pentru cele care doresc sa remedieze aspectul neplacut al pielii din interior, catre exterior. Desigur, ceaiurile pentru slabit si consumului unei cantiati mari de apa zilnic este fundamental in acest sens.

Din aceeasi categorie:

BeautyStores te scapa de celulita
Creme anticelulitice de la BeautyStores, calitate la preturi foarte mici Scapa de celulita cu produsele cosmetice de la BeautyStores, un magazin online unde puteti descoperi foarte multe produse din gama Anticelulit ...
mai departe

Ridurile
Ridurile sunt o consecinta a trecerii timpului, dar nu numai. Muschii mimici sau muschii pielosi, ce se gasesc sub pielea obrazului sunt fixati prin capete de piele. Contractia acestor muschi determina apariti ...
mai departe

Negii
Negii sau verucile sunt aspecte inestetice ale corpului ce pot crea neplaceri Negii sau cum mai sunt ei numiti, veruci, reprezinta papule keratozoice, galbui sau cenusii, cu suprafete neregulate, vascoase, de marimi variabile, ce ...
mai departe

Acneea
Aparitia acneei este legata in special de perioada pubertatii, indicand clar un dezechilibru hormonal Aneea este datorata secretiei exagerate de sebuum, principala cauza de aparitie. Sebuumul secretat de glandele sebacee confera ...
mai departe

notino.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies