Ridurile

30 Apr 2014
Cosmetice ieftine online pentru femeile ce aleg sa fie dorite.

Ridurile sunt o consecinta a trecerii timpului, dar nu numai.

Muschii mimici sau muschii pielosi, ce se gasesc sub pielea obrazului sunt fixati prin capete de piele. Contractia acestor muschi determina aparitia unei cute, orietentate perpendicular pe directia tractiunii. Cand tractiunea inceteaza (ras, plans, incruntare, emotie, mirare, etc), pielea revine la pozitia initiala, datorita elasticitatii si a tendoanelor muschiului.

Contractiile acestor muschi mimici permit exteriorizarea starilor noastre psihice.

Cu varsta pielea isi pierde din elasticitate si nu mai revine asa de usor la forma initiala, ramane pliata, ceea ce are drept urmare aparitia ridurilor.

Ridurile poti fi impartite in riduri de pliere sau increitre - acestea fiind ridurile de la nas la buze, pliurile gatului si ale fruntii - si ridurile de lasare sau de surpare, prabusire - cum sunt ridurile laba gastei, cum sunt comisurile buzelor, cele ale plaoepelor inferioare, a obrajilor, a gatului, a barbiei - care se pot ameliora prin tratament.

Ridurile apar de obicei intr-o anumita ordine. Mai intai apar cele verticale si orizontale ale fruntii, apoi ridurile de la ochi, asa numita laba gastei, urmeaza cutele care pornesc de la nas spre comisura buzelor, ca doua paranteze. Pe masura ce inaintam in varsta se rideaza pleoapele si deasupra buzei superioare apar riduri verticale.

La persoanele cu pielea uscata, sensibila, ridurile fine se pot transforma in adevarate riduri daca nu se iau masuri de protejare, hranire si tonifiere a pielii.

Un rid adanc, indiferent de cauza care l-a generat, poate fi atenuat, dar nu inlaturat complet. De aceea, in acest caz mai mult ca in altele, masurile de prevenire se impun neaparat, ele constituind cel mai important tratament al ridurilor. Prevenirea formarii ridurilor trebuie sa inceapa din adolescenta, mai ales daca pielea este sensibila, deshidratata, uscata, deoarece numai in felul acesta aparitia lor va fi intarziata cat mai mult psoibil.

Produsele antirid joaca un rol important, de aceea cu riscul de a ne repeta, insistam asupra faptului ca nu orice produs ni se potriveste chiar daca este de cea mai buna calitate. Alegerea acestora trebuie facuta in functie de caracteristicile tenului fiecaruia, tinand seama, printre altele, un produs detinast unui ten gras poate cauza multe neajunsuri unui ten uscat.

Din aceeasi categorie:

BeautyStores te scapa de celulita
Creme anticelulitice de la BeautyStores, calitate la preturi foarte mici Scapa de celulita cu produsele cosmetice de la BeautyStores, un magazin online unde puteti descoperi foarte multe produse din gama Anticelulit ...
mai departe

Celulita
Celulita reprezinta un aprig dusman al femeilor din toate timpurile Stratul profund al pielii sau hipodermul este alcatuit dintr-o retea de fibre elastice, fibre ce circumscriu niste spatii de tip alveolar umplute ...
mai departe

Negii
Negii sau verucile sunt aspecte inestetice ale corpului ce pot crea neplaceri Negii sau cum mai sunt ei numiti, veruci, reprezinta papule keratozoice, galbui sau cenusii, cu suprafete neregulate, vascoase, de marimi variabile, ce ...
mai departe

Acneea
Aparitia acneei este legata in special de perioada pubertatii, indicand clar un dezechilibru hormonal Aneea este datorata secretiei exagerate de sebuum, principala cauza de aparitie. Sebuumul secretat de glandele sebacee confera ...
mai departe

notino.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies