Mainile, o carte de vizita vie

24 Apr 2014
Cosmetice ieftine online pentru femeile ce aleg sa fie dorite.

Un salut cu o mana neingrijita schimba radical raportul unei intalniri


Indiferent de natura sau scopul unei intalniri dintre doi oameni, prezenta unor maini neingrijite la unul dintre parteneri inseamna in majoritatea cazurilor, esecul respectivei intalniri (de afaceri, de serviciu, amoroasa, intamplatoare, etc).

Deoarce manile sunt supuse zilnic actiunii unui foarte mare numar de substante, substante ce iau contact cu pielea si pot cauza uneori iritarea ei, trebuie sa fim din ce in ce mai preocupati de ingrijirea si protejarea mainilor.

Care sunt cauzele care afecteaza pielea dupa maini? In primul rand factorii atmosferici, cum ar fi: gerul, umezeala, caldura, etc. In al doilea rand si o simpla spalare cu un sapun inseamna degradarea pielii, prin indepartarea stratului gras, care se constitutie intr-o protectie a pielii si pe care trebuie s-o redam in mod artificial mainilor. Ce sa mai vorbim despre numeroasele tipuri de detergenti ce ne afecteaza pielea in cele mai diferite si imprevizibile moduri.

Evident, am vorbit la inceput de scopul exclusiv estetic al mainii, si totusi, exista un alt scop si mai important, anume, cel de protectie. Este cunoscuta ideea ca manile sunt cartea noastra de vizita, in sensul ca ingrijirea mainilor reprezinta un fapt pe care-l ca remarca cu usurinta un interlocutor. Si retineti, un interlocutor remarca mainile ingrijite sau nu, nu bogatia inelelor sau bratarile cu care ne incarcam mainile, dintr-un motiv sau altul.

Curatirea mainilor trebuie sa fie facuta in mod riguros si cat ai des, dupa orice fel de activitate, in special dupa cele executate in baie (indifierent de natura lor). Curatearea trebuie sa nu fie facuta cu substante alcaline, este bine sa alegem substante neutre.

Indepartarea unor pete de pe maini se poate face cu o piatra ponce umezita in prealabil in apa.

Apa cu care ne spalam mainile nu trebuie sa fie prea rece, nici prea calda. Dupa ce ne spalam pe maini trebie sa avem grija sa le ungem cu o crema hidratanta.

Recomandarile noastre pentru sapunul de spalat de maini este sa utilizati sapu cu glicerina sau cu un pH cat mai aproape de cel neutru.

Din aceeasi categorie:

Oja de calitate superioara, la preturi bune
Daca doriti o oja de calitate, intr-o multitudine de culori, alegeti Cupio Oja de calitate, la preturi foarte avantajoase gasiti in magazinul online Cupio. Cupio este, dupa parerea noastra, esenta calitatii produselor ...
mai departe

Mainile si picioarele ingrijite natuaral
Alege pentru ingrijirea mainilor si picioarelor produsele naturale, fie cumparate, fie preparate acasa Ce trebuie sa alegi pentru ingrijirea mainilor?  Ros ...
mai departe

Ingrijirea manilor si picioarelor
Mainile si picioarele trebuie sa fie ingrijite in permanenta. Fie ca vorbim de sezonul cald, cand mainile si picioarele sunt expuse la soare, pielea acestora suferind o transformare destul de accentuat ...
mai departe

Manichiura
Manichiura reprezinta o oglinda a persoanei, pe care o remarci mai ales in lipsa. Cum pot sa am niste unghii de invidiat? Cum aplic oja?   Pentru relizarea unei machichiuri corecte, avem nevoie in primul rand de o ...
mai departe

notino.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies