Despre cosmeticele Bio

09 Mar 2015
Cosmetice ieftine online pentru femeile ce aleg sa fie dorite.

Tot mai mult in ultima vreme auzim despre cosmeticele Bio, produse naturala pentru ingrijire

Cosmeticele Bio sunt cautate de femei, insa, cu cat sunt mai naturale si mai organice (mai nou), cu atat sunt mai scumpe.

Evident, trebuie sa ne respectam corpul si sa-l si rasfatam uneori, insa, atunci cand pretul nu-ti lasa loc de ganduri, te mai multumesti si cu un unguent neorganic.

Dupa parerea mea, este greu oricum sa ai siguranta ca achizitionezi un produs cosmetic Bio si mai ales organic. De ce? Pentru ca, provenienta plantelor ce se presupun a fi inglobate in respectivul produs cosmetic, este oricum incerta. Pentru a avea siguranta provenientei organice a plantelor, trebuie sa alegem firmele producatoare renumite in domeniu, cum de spre exemplu Herbagetica ori Dacia Plant.

Am vazut o mica particica din Herbagetica, intr-un reportaj TV si mi-a placut ce am vazut. Oamenii sunt cu adevarat specialisti, iar produsele lor, dupa parerea mea, chiar sunt de calitate.

Pe de alta parte, de la Dacia Plant, eu personal cumpar frecvent produse, in special sucurile organice pentru copii, siropul imunostimulent pentru copii si diverse ceaiuri pentru mine. Imi place, de asemenea, pasta de macese de la Dacia Plant si dulceata de afine.

Revenind la cosmeticele Bio, va recomand de asemenea un magazin online profesionist, Bio Cosmetics. Acolo veti gasi produse de calitate, la preturi foarte atractive. Bio Cosmetics este un portal unde veti gasi cosmetice Bio si organice.

Conform site-ului www.bio-cosmetics.ro, produsele lor sunt cosmetice bio de top, fiind certificate BDIH, ECOCERT, SKAL, EKO SWEDISH, ISO9001 si Universitatea din Milano - organisme de prestigiu in domeniul certificarii in Europa.

Printre brand-urile de top pe care le gasim pe Bio Cosmetics se numara: Benecos, Happy Nails, Aleppo & more, Bio & pure elements, CMD Naturkosmetik, Eubiona, laboratoarele Dr. Taffi, Lavvera, Monte Bianco Clip si Neobio.

Din aceeasi categorie:

Relatia mea cu Notino
Fiecare dintre noi isi formeaza in timp tabieturi, inclusiv pe magazine. Asa as defini experienta mea cu Notino: un tabiet. Nu am o experienta deosebita cu magazinele de parfumuri si cosmetice, pentru ca am schimbat atat de multe in ...
mai departe

Tu cunosti efectele terapeutice uimitoare ale mierii de Manuka?
Mierea de Manuka este un produs apicol cu adevarat impresionant, avand in vedere efectele descoperite in timp de specialisti Printre efectele terapeutice cunoscute ale mierii de Manuka, amintim aici doar cateva, anu ...
mai departe

Cauti produse cosmetice de calitate la preturi rezonabile?
Daca iti doresti produse cosmetice de calitate, intr-o gama variata, la preturi avantajoase, poti incerca la Esteto. Pentru produse cosmetice de calitate, chiar si game profesionale, p ...
mai departe

Cele mai ieftine cosmetice online
Noi iti sugeram cele mai bune oferte de cosmetice ce pot fi cumparate online. Cosmetice ieftine comercializeaza foarte multe magazine online, insa doar o parte din ele sunt si respectate si cautate de clienti. ...
mai departe

notino.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies