Masca de Fata 5 Minute DermaSel SPA cu Lamaita si Menta 12 ml

Cosmetice ieftine online pentru femeile ce aleg sa fie dorite.


Masca de Fata 5 Minute DermaSel SPA cu Lamaita si Menta 12 ml

14.92 Lei Comanda produsul

Categorie: Ingrijirea fetei

Masca de Fata 5 Minute pentru Dimineata DermaSel SPA cu Lamaita si Menta 12 ml Un cocktail puternic de vitamine saruri minerale de la Marea Moarta si factori hidratanti ce revitalizeaza pielea si ii aduc un suport de nutrienti importanti; Masca Dermasel pentru dimineata cu formula sa moderna ultra activa ce combina Physiogenol vitamine si minerale de la Marea Moarta reimprospateaza tenul stresat si obosit.

Articole pentru Masca de Fata 5 Minute DermaSel SPA cu Lamaita si Menta 12 ml

Masca naturala cu tarate de grau
Mastile naturale preferate - masca de ten cu tarate de grauMasca cu tarate de grau este una din cele mai folosite tipuri de masti naturale, in special de catre femeile ce nu-si permit cine stie ce lux ... tot articolul »
Masti naturale

Masti naturale facute in casa, alternativa la indemana oricuiMasti naturale pentru ten, facute in casa, din lapte si derivate din lapte, este ceea ce va propunem in continuare. Chiar daca o masca ... tot articolul »
Mastile de fata cu fructe si legume de sezon
Ce poate fi mai natural si mai sanatos decat o ingrijire pe baza de fructe si legume?Ar trebui sa profitam din plin de ceea ce ne ofera sezonul, pentru a ne curata si hrani in mod corespunzator tenul. ... tot articolul »
Masti cosmetice pentru diverse tipuri de ten

Alegerea mastilor cosmetice se face in functie de tipul de ten, astfel incat masca sa aiba o actiune pozitiva asupra tenului.Ca orice tratament cosmetic, mastile trebuie sa fie special facute pent ... tot articolul »
notino.ro%20
Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies